Προγραμματισμός επέμβασης για ασθενείς εκτός Αθηνών

Το ιατρείο εξυπηρετεί ασθενείς από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η μετάβαση από περιοχή εκτός Αθηνών για εξέταση και στη συνεχεία επάνοδος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για την επέμβαση αυξάνει την ταλαιπωρία και το κόστος σε χρήματα και χρόνο. Γι’αυτό το λόγο έχουμε κάνει την πρόβλεψη να μπορούν να γίνουν επίσκεψη και χειρουργείο με μία μετάβαση κοντά μας ακολουθώντας μόλις μερικά βήματα.
Συχνά οι ασθενείς μας συνδυάζουν την επέμβασή τους με κάποιες μέρες αναψυχής είτε στην Αθήνα, με τα τόσα αξιοθέατα που διαθέτει, είτε με ορμητήριο την πόλη μας οργανώνουν ταξίδια και σε πιο μακρινούς προορισμούς.

On line προετοιμασία χειρουργείου, πως λειτουργεί
  • Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, τηλεφωνικά, με φαξ ή με email.
  • Στείλτε τις φωτογραφίες σας με email ή κάντε τις upload χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα.
  • Δείτε την αρχική εκτίμηση του Αγγειοχειρουργού για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Θα ενημερωθείτε για το εάν είσαστε πιθανός/ή υποψήφιος/α για επέμβαση, ενώ μπορεί να σας ζητηθούν συμπληρωματικές πληροφορίες που τυχόν απαιτούνται για την σωστή και πλήρη αρχική αξιολόγηση.
  • Διαβάστε τα ενημερωτικά έντυπα που θα σας στείλουμε σχετικά με την επέμβασή σας (πληροφορίες για την πάθησή σας, το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο).
  • Κλείστε ημερομηνία και ώρα χειρουργείου. Η γραμματεία μας σε συνεννόηση με τον αγγειοχειρουργό θα σας ενημερώσει για τον χρόνο και την κλινική που θα γίνει η επέμβασή σας.
  • Μία τουλάχιστον ημέρα πριν από την επέμβαση θα πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει η τελική προεγχειρητική εκτίμηση από τον αγγειοχειρουργό προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασης και να λυθούν οι οποιεσδήποτε τελευταίες απορίες που πιθανόν έχετε. Τη στιγμή που καθορίζεται η ημερομηνία της επέμβασης θα σας πληροφορήσουμε και για την ώρα του προγραμματισμένου αυτού ραντεβού με τον χειρουργό σας.
Που θα μείνετε;

Την προηγουμένη του χειρουργείου διανυκτερεύετε στην Αθήνα όπου και υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαμονής. Για λόγους ευκολίας, μπορούμε να σας παραθέσουμε μερικές αξιόλογες επιλογές από ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές κοντά στις κλινικές, καθώς και μερικές χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας.
Την ημέρα της επέμβασης συνιστούμε στους ασθενείς εκτός Αθηνών να διανυκτερεύσουν στην κλινική. Την επομένη του χειρουργείου και μετά από τη συνάντηση με τον ιατρό σας παίρνετε εξιτήριο ή αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, θα ενημερωθείτε από τον ιατρό σας ότι θα πρέπει να παραμείνετε στην Αθήνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οπότε το πρόγραμμά σας θα πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως.