Ιατρείο

Το ιατρείο του Αγγειοχειρουργού Γεώργιου Βουρλιωτάκη βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 122, Αθήνα 11526 (Πλησίον Μετρό – Αμπελοκήπων, 1ος όροφος – 1ο γραφείο. Δίπλα στον κινηματογράφο “Αθήναιον”).

Τηλέφωνο Ιατρείου:  217 700 8002
(Δέχεται απογευματινές ώρες κατόπιν ραντεβού)

Πρόσβαση

Λεωφορείο
Γραμμές: 550, Α5, Χ14, Χ95 – Στάση: Αθήναιον, Πλ. Αμπελοκήπων
Γραμμές: 230, 813, Α5, Β5, Χ95 – Στάση: Γαλαξίας
Τρόλεϊ
Γραμμές: 3, 10, 13 – Στάση: Αθήναιον, Πλ. Αμπελοκήπων
Μετρό

Γραμμή: Μπλέ – Στάση: Αμπελόκηποι

Συμβεβλημένος με τις κλινικές
  • Eυρωκλινική Αθηνών – Αγγειοχειρουργική Κλινική   Τηλέφωνο ραντεβού: 210 6416022 Email: ekiousi@euroclinic.gr και aflentzeri@euroclinic.gr Fax: 210 6416579,  Αθανασιάδου 7-9,  Γραφείο στην Ευρωκλινική: Αθανασιάδου 3-5 Ισόγειο Γρ. 03, τηλ 2106416022, 2106416630, Αθήνα, ΤΚ 115 21, 50 μέτρα από Μετρό Αμπελόκηποι.
  • Mediterraneo Hospital – Τμήμα Ενδαγγειακής Χειρουργικής & Μοσχευμάτων Τηλέφωνο ραντεβού: 210 911 7000 (Εσωτερικό: 815, 830)   Fax : 210 9117014  Email: blevelsecretary@mediterraneohospital.gr  Ηλείας 8 -12, Γλυφάδα, ΤΚ 166 75
Ασφαλιστικά ταμεία

Ασφαλιστικά ταμεία: EOΠYY μόνο συνταγογράφηση και παραπομπή σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Μέσω του συντονιστικού κέντρου (τηλ: 14501) του Δικτύου της “FONEMED ΕΛΛΑΣ ΑΕ” κλείνονται ραντεβού στο ιατρείο σε ειδικές τιμές σε ασθενείς ασφαλισμένους σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες Eθνική Ασφαλιστική, Generali Life, ΝΝ, International Life, Allianz, Alico, Metlife, Eurostar, Ευρωπαϊκή πίστη, Interamerican, Bupa, κάτοχοι του προγράμματος Alpha smart health της Alpha bank, του προγράμματος Ζωή και υγεία της Εurobank, κάτοχοι των καρτών Diners και Diners Health Club.

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Φορητό σύστημα έγχρωμων υπερήχων

Φορητό σύστημα έγχρωμων υπερήχων για διάγνωση και παρακολούθηση αγγειακών παθήσεων. Χρησιμοποιείται και σε επεμβάσεις ενδοφλέβιας αποκατάστασης φλεβικής ανεπάρκειας με Laser ή RFA.

Μικροθερμοπηξία – Ιδανική μέθοδος για την οριστική θεραπεία των λεπτών ευρυαγγειών

Η θερμοπηξία με το σύστημα TC3000 αποτελεί μια καινοτόμο μέθοδο που αλλάζει δραματικά το πεδίο θεραπείας των λεπτών ευρυαγγειών. Δίνει λύση στη θεραπεία ευρυαγγειών για κάθε περιοχή του σώματος, σε κάθε τύπο δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών και με απόλυτη ασφάλεια. Η σχεδόν ανώδυνη εφαρμογή της έχει θεαματικά αποτελέσματα στη θεραπεία των ευρυαγγειών με πολύ μικρή διάμετρο (0.1 μέχρι 0.9 mm), των τριχοειδικών αγγείων (telangiectatic matting) που σπανίως εμφανίζονται μετά από σκληροθεραπεία, των κόκκινων κηλίδων (κόκκινα στίγματα – red spots) και της ροδόχρου νόσου (ευρυαγγείες προσώπου – ρινός).

Πλεονεκτήματα

  • Ανώδυνη μέθοδος
  • Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου
  • Χωρίς επιπλοκές
  • Δεν απαιτείται ελαστική συμπίεση
Συσκευή φλεβικής απεικόνισης Veinlite®

Οι συσκευές φλεβικής απεικόνισης Veinlite® αποτελούν τον καλύτερο τρόπο εύρεσης φλεβών για παρακέντηση αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο. Οι συσκευές Veinlite® προσφέρουν επίσης ασύγκριτη ευκολία στην προεπεμβατική απεικόνιση και σήμανση των φλεβικών κιρσών καθώς και των τροφοφόρων φλεβών για την πραγματοποίηση σκληροθεραπείας.

Φλεβοσκόπηση κατά τη σκληροθεραπεία. Η σκληροθεραπεία αποτελεί την παλαιότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία των ευρυαγγειών και ειδικότερα αυτών με μεγάλη και μεσαία διάμετρο. Με τη χρήση του φλεβοσκοπίου (Veinlite) επιτυγχάνεται η έγχυση σκληρυντικής ουσίας σε ευρυαγγείες μεγαλύτερες του ενός χιλιοστού με χρήση πολύ λεπτής βελόνας. Η σκληρυντική ουσία είτε σε μορφή αφρού είτε σαν διάλυμα προκαλεί ίνωση του τοιχώματος των ευρυαγγειών και σύγκλεισή τους. Με τον τρόπο αυτό το αίμα δεν μπορεί να εισέλθει ξανά εντός του λεπτού αγγείου και παύει πλέον να είναι ορατό. Η βελτιωμένη τεχνική της σκληροθεραπείας προσφέρει σε σύντομο σχετικά χρόνο άμεσα αποτελέσματα (2-6 συνεδρίες αναλόγως την έκταση του προβλήματος), με μικρό κίνδυνο επιπλοκών και σχεδόν ανώδυνο τρόπο. Το μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι απαιτείται εφαρμογή ελαστικής επίδεσης ή κάλτσας αμέσως μετά τη θεραπεία και προφύλαξη από τον ήλιο γι αυτό και εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου εκτός από το καλοκαίρι.

Η μέθοδος αυτή βρίσκει πλέον και εφαρμογή με τη χρήση σκληρυντικού αφρού σε μεγαλύτερα προβλήματα όπως τις φλεβεκτασίες, σε υποτροπή κιρσών ή υπολειμματικούς κιρσούς μετά από χειρουργική αποκατάσταση, όπου εφαρμόζεται κάτω από καθοδήγηση υπερήχων σε επίπεδο ιατρείου. Με τη χρήση τοπικού αναισθητικού με τη μορφή κρέμας ή σπρέι, η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και αποδεκτή για όλες τις γυναίκες ακόμη και τις πιο ευαίσθητες.

Πηγή Veinlite με οπτική ίνα για σκληροθεραπεία κιρσών – ευρυαγγειών

Η πηγή Veinlite® με οπτική ίνα επιτυγχάνει ασύγκριτη φωτεινή απεικόνηση σε βάθος των φλεβών. Συνδυάζοντας 150 Watts ισχύος με ένα μεγάλο δακτύλιο προσφέρει λεπτομερέστερη φλεβική απεικόνηση. Το Veinlite® αποτελεί το gold standard για την απεικόνιση φλεβών κατά τη σκληροθεραπεία.

Με τεχνική πλάγιου υπερφωτισμού προσφέρει ομοιόμορφη και χωρίς σκιές απεικόνιση των φλεβών κάτω από το δέρμα. Ένας δακτύλιος από οπτικές ίνες φωτίζει υπό γωνία, εστιάζοντας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Το εστιασμένο φως του δακτυλίου λειτουργεί ως πηγή κάτω από το δέρμα, φωτίζει ομοιόμορφα την περιοχή και απεικονίζει με μεγάλη ευκρίνεια τις φλέβες.

ELVeS PAINLESS

Το ELVeS PAINLESS  στο μήκος κύματος των 1470 nm αποτελεί την καινοτομία που καθιστά τη θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων (κιρσών φλεβίτιδας ελκών) ακόμα πιο απλή ανώδυνη και ασφαλή:

  • Το ELVeS PAINLESS παράγει ενέργεια στο μήκος κύματος των 1470 nm. Απορροφάται κατά κύριο λόγο στο νερό που περιέχεται στα τοιχώματα της φλέβας και στο αίμα προξενώντας μια φωτοθερμική διαδικασία που κλείνει πλήρως την πάσχουσα φλέβα.
  • Ο συνδυασμός του ELVeS PAINLESS με την οπτική ίνα ELVeS RADIAL αλλάζουν ριζικά την ενδοφλέβια θεραπεία των κιρσών: βελτιστοποιούν την εμπειρία των ασθενών και προσφέρουν στον ιατρό μεγαλύτερη ασφάλεια ταχύτητα και ευκολία κατά την παρέμβαση.
  • Η ομοιογενής και εστιασμένη ακτινική (360 μοίρες) διάχυση της ενέργειας από την οπτική ίνα  ELVeS RADIAL  διασφαλίζει το κλείσιμο της ανεπαρκούσας φλέβας με λιγότερη ενέργεια.
  • Επιπλέον μέσω του λογισμικού DermaMode και των κατάλληλων περιφερικών εξαρτημάτων (spots, ίνες) το laser ELVeS PAINLESS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θεραπείας της φλεβίτιδας  και των φλεβικών ελκών,  επιδερμικά ή ενδαγγειακά.
EVRF - F care systems

evrfΤο μονοπολικό μηχάνημα RFA (EVRF) χρησιμοποιείται για θεραπεία ευρειαγγειών κάτω άκρων, προσώπου και RFA (ablashion) σαφηνών – κυρσών.